Targul tRock revine in Cluj-Napoca – UPDATE

RTMC si Asociatia Culturala Manifest readuc in atentie editia de Cluj a TRock – marketul de produse rock si metal ce va avea loc in acest an in clubul Gambrinus, duminica, 17 februarie 2013.
Ineditul eveniment va incepe la orele 12:00, si va prilejui – asa cum ne-am obisnuit deja – interactiunea dintre distribuitori (distro-uri, labeluri, magazine virtuale), fani, colectionari si artisti. Lista de participanti cu stand a fost deschisa, iar pana in acest moment ne-au onfirmat prezenta:
Beauty of Pain
Bestial Rec.
Darmoth Distro
Pest Distro
Sun&Moon
Romanian Thrash Metal Club
Taine Rec.
Twilight 13 media
Intrucat anul acesta mizam pe diversitate si pe o interactivitate sanatoasa intre mai multele aspecte ale undergroundului, participarea cu stand este binevenita si incurajata din partea oricui care doreste sa se implice in acest eveniment. Solicitarile sunt asteptate la adresa contact@rtmc.ro.
In ceea ce priveste componenta „live” cu care targul ne-a obisnuit, in acest an vom avea parte de un lineup mai mult decat generos. Astfel, incepand cu ora 19:00, targul va ceda scena celor de la MORBID CARNAGE (HU), ABLAZER (FI), GOOD MORNING BEAUTIFUL (FI), ANOMALY (RO), SINFOLD (RO) si nu in ultimul rand DECEASE, clujenii avand pregatita pentru aceasta data o surpriza ale carei detalii vor fi anuntate intr-un comunicat viitor. Doar pentru aceasta ultima parte a targului, partea de concert, se va percepe o intrare de 15 RON, sub forma de bilete care vor fi disponibile in ziua targului.

Sursa: Comunicat Romanian Thrash Metal Club

UPDATE

Conform unei informari transmise in cursul zilei de joi, trupele Ablazer si Good Morning Beautiful nu vor mai putea participa la evenimentul din 17 februarie, din Cluj-Napoca. Finlandezii au explicat ca din motive obiective, turneul programat pentru luna februarie in mai multe tari din Europa, nu va mai avea loc.

Pentru ca au trecut mai bine de doi ani de cand au cantat in Cluj, cei care vor completa lineup-ul evenimentului sunt SINCARNATE, din Bucuresti.

Astfel, pe scena clubului Gambrinus vor urca duminica Morbid Carnage din Ungaria, Decease cu un setlist special de lansare a albumului „Exhort to Obliterate” (Hatework/ACM), Sincarnate, intr-o componenta nou pentru clujeni si nu in ultimul rand Anomaly si Sinfold, ambele din Cluj-Napoca.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*