Taxi va deschide concertul Seal (UPDATE)

489 vizualizări
Formatia romaneasca de pop rock TAXI va canta in deschiderea concertului Seal ce va avea loc la Sala Palatului pe data de 27 noiembrie. Este pentru a doua oara cand managementul celebrului artist britanic opteaza pentru grupul ce graviteaza in jurul lui Dan Teodorescu dupa spectacolul de la Sala Polivalenta din 2006. Astfel, hituri noi ca „Esti Iubibila”, „Non Stop” sau „Cele Doua Cuvinte” vor pregati publicul pentru cantaretul soul si R&B. Taxi a sustinut recent show-ul „Trilogia Cuvintelor” la Sala Palatului in data de 3 octombrie cand a delectat audienta cu peste 3 ore de muzica la care au contribuit Horia Brenciu, Mihai Margineanu, Smiley, Violeta Dumitru (cvartetul Passione), Adrian Bologa si Sergiu Boldor (Ad Hoc).

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro la urmatoarele preturi:

95,85 lei – categoria IV
149,10 lei – categoria II
191,70 lei – categoria I
287,55 lei – VIP
426,00 lei – VIP Exclusive

UPDATE

Concertul Seal a fost anulat! Iata comunicatul organizatorului D&D East Entertainment: „Din motive ce nu pot fi imputate organizatorilor, concertul Seal programat astazi, 27 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, este anulat.

Desi pentru concertul programat pentru aceasta seara s-au vandut peste 2.000 de bilete, artistul si echipa sa de productie au refuzat sa sustina spectacolul, invocand motive tehnice nesustinute de realitate.

Am asigurat artistului intreg necesarul tehnic, am construit pe scena o structura care poate sustine o greutate de peste patru tone, Sala Palatului este la dispozitia lui Seal, scena este pregatita pentru ca productia lui Seal sa inceapa montajul. Avand in vedere ca timpul este scurt, am pus la dispozitie un numar dublu de tehnicieni (40 de persoane). Cateringul si camerele din backstage sunt pregatite. Mai mult, onorariul a fost platit, la fel si camerele de hotel, drept urmare consideram ca spectacolul poate avea loc in aceasta seara. Totul era gata de la ora 12.00, productia lui Seal avand nevoie de trei ore pentru a finaliza montajul. Cu toate acestea, productia lui Seal refuza sa mearga mai departe cu evenimentul, invocand motive ce tin de siguranta” – a declarat Marcel Avram, organizatorul evenimentului, alături de East European Events.

„Sala Palatului a gazduit, de-a lungul anilor, sute de spectacole a caror productie a necesitat montarea unor efecte si instalatii mai mari decat cele presupuse de concertul Seal.”

„Contravaloarea biletelor poate fi recuperată de la punctele de vânzare Eventim de unde au fost achiziționate, începând de maine, 28 noiembrie.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*