The Ghost Inside a lansat noul single intitulat Earn It

Trupa metalcore The Ghost Inside a revenit cu un nou single, Earn It, produs de Dan Braunstein (Spiritbox, Dayseeker). Acesta este primul nou material muzical al trupei de la albumul cu autointitulat din 2020. Piesa impresionează atât datorită chitarelor și tobelor zdrobitoare, cât și datorită vocii liderul Jonathan Vigil, care trece cu ușurință de la țipete brutale la voce clean.
Jonathan declară despre mesajul piesei: „Uneori oamenii cred că, din cauza statutului social sau a circumstanțelor în care s-au născut, au dreptul la măreție. Nu vei primi vreodată  nimic care sa merite. Trebuie să-l câștigi adică să meriți”.
The Ghost Inside au călătorit prin Europa și-au făcut spectacole live electrizante pe scene prestigioase precum Hellfest (Franța), Graspop Metal Meeting (Belgia), Copenhell (Danemarca) și Jera On Air (Olanda). Pe 15 iulie, ei se vor lansa într-un turneu din postura de co headliner, alături de Underoath, iar în deschidere vor cânta trupele We Came As Romans și Better Lovers. Turneul va începe în Ohio la Inkcarceration Fest și se va încheia în California, pe 19 august.
The Ghost Inside s-a format în El Segundo, California, în 2008, uniți de pasiunea lor comună pentru muzica hardcore. De atunci, trupa a lansat cinci albume de studio: Fury and the Fallen Ones (2008), Returners (2010), Get What You Give (2012), Dear Youth (2014) și The Ghost Inside (2020). Grupul se remarcă prin autenticitate, dăruire, perseverență și cea mai literală aderență la valorile de bază din spatele compozițiilor lor. 

The Ghost Inside lineup:

Jonathan Vigil– voce
Chris Davis– chitară 
Zach Johnson– chitară
Jim Riley– bass
Andrew Tkaczyk– tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*