The Mono Jacks – „Please Don’t” (videoclip nou)

113 vizualizări

Formația bucureșteană THE MONO JACK (foto) a lansat un videoclip nou pentru piesa „Please Don’t”, pe care îl puteți viziona mai jos.

Single-ul, care deocamdată nu face parte din niciun material discografic, fiind disponibil doar online, a fost înregistrat alături de Dan Georgescu de la Unda Recording Bucharest și a fost masterizat de Herman van der Veen de la SWT Mastering.

De asemenea, vă reamintim că The Mono Jacks este una dintre cele mai recente trupe anunțate pentru Electric Castle 2019, alături de nume precum Alternosfera, Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut, Șuie Paparude sau For The Wicked. Anunțul integral poate fi citit AICI. Lista completă a artiștilor confirmați pentru ediția 2019 poate fi găsită aicide unde se pot achiziționa și bilete, cu prețul începând de la 249 de lei.

Cel mai iubit festival de muzică din Romania, Electric Castle, este o experiență completă de festival, ce are loc timp de 5 zile, pe domeniul Castelului Banffy din Cluj, în Transilvania.

Prin mixul dintre lineup-ul eclectic, conceptul architectural, tehnologie și artă contemporană. EC vrea să revoluționeze modul în care tinerii interacționează cu un festival de muzică, rupând barieriele dintre mainstream și culturile underground. Anul trecut peste 212.000 persoane au trecut porțile festivalului. EC7 va avea loc între 17-21 iulie 2019.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*