The Smashing Pumpkins interpretează „Cyr” la Jimmy Fallon

139 vizualizări

Formația The Smashing Pumpkins a lansat în data de 27 noiembrie 2020 albumul cu numărul 11 din carieră, un disc care marchează o nouă schimbare de stil pentru cameleonii de la TSP.

Cyr” este un material cu puternice influențe synth-pop, gândit în această direcție de solistul Billy Corgan, care și-a dorit o colecție de cântece cu un sound contemporan.

Titletrackul „Cyr” a fost lansat în august 2020, însoțit de un videoclip fascinant, care include filmări cu membrii formației, dar și scene de dans modern, toate reunite sub „umbrela” întunecată a unei estetici de tip gotic.

Trupa a oferit o prestație a single-ului „Cyr” pentru ediția din 1 decembrie a celebrei emisiuni americane The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Videoclipul performance-ului poate fi urmărit mai jos.

Cyr este rezultatul recăpătării încrederii în noi, în forța noastră de a face fix ceea ce vrem să facem, fără să fim sclavii unui stil anume, sau ai unei abordări idiomatice. Cât timp alegem o cale care ne emoționează, vom avea realizări de calitate. Lucrez acum la o piesă care sună ca și cum ar fi fost compusă în 1993, iar dacă am și înregistra-o ca atare, toată lumea ar spune: iată că s-au întors! Dar noi nu am plecat nicăieri, niciodată.” le-a explicat Billy Corgan celor de la Kerrang, într-un interviu exclusiv cu revista.

Vizionează și clipul oficial „Cyr”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*