Tobosarul Fredrik Andersson a parasit formatia Amon Amarth

287 vizualizări

Fredrik Andersson, tobosarul formatiei AMON AMARTH, a decis sa paraseasca grupul suedez dupa mai bine de 17 ani alaturi de acesta!

Andersson l-a inlocuit in 1998 pe Martin Lopez si, de atunci, a devenit membru permanent.

Vestea plecarii artistului a fost anuntata printr-un comunicat de presa publicat pe pagina oficiala de Facebook a formatiei.

„Amon Amarth si tobosarul sau, Fredrik Andersson, au decis sa o ia pe cai diferite dupa 17 ani impreuna. Fredrik a fost o parte importanta in dezvoltarea trupei Amon Amarth inca din 1998 iar noi ii dorim mult noroc in viitor. Momentan, suntem in plin proces de compunere a noului album, dar inca nu am gasit un inlocuitor”, au scris reprezentantii suedezilor pe Facebook.

Andersson a postat un comunicat la randul sau.

„Nu mai sunt tobosarul Amon Amarth. Am decis sa ne separam si le doresc numai bine in viitor. Nu voi raspunde la intrebari despre ce si cum, pentru ca este o chestiune personala. Finalizez ultimele detalii legate de CD-ul This Ending si voi cauta sa il lansez anul acesta. Voi evalua si oportunitatile pe care mi le ofera viitorul. Vreau sa le multumesc tuturor celor pe care i-am intalnit in perioada Amon Amarth, atat fanilor cat si celor din partea de business. Placerea a fost de partea mea! A fost un drum lung si frumos, dar e timpul pentru ceva nou!”, a scris muzicianul.

Fredrik Andersson isi va continua, pentru moment, cariera alaturi de The Ending, format din Marten Hansen (voce), Linus Nibrant (chitara), Leo Pignon (chitara) si Linus Pettersson (bas).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*