Tony MacAlpine – Castiga 3 invitatii la concert

195 vizualizări

Chitarist Tony MacAlpine va sustine un concert la Bucuresti, pe data de 5 martie 2012, in cadrul turneului intitulat "Dream Mechanism Tour 2012".
Locatia anuntata pentru acest eveniment este The Silver Church Club din Bucuresti.

Tony MacAlpine este unul din cei mai uimitori chitaristi ai rock-ului international. Artistul este cunoscut atat pentru realizarile sale solo, cat si pentru colaborarile cu Steve Vai, Planet X, CAB, Billy Sheehan.

Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al chitaristului, intitulat „Tony MacAlpine”, care a fost lansat in data de 21 iunie 2011. Revista Premier Guitar a declarat ca acesta este „unul din cele mai bune albume instrumentale ale anului”.

Tony MacAlpine va canta alaturi de formatia sa formata din: Aquiles Priester- tobe, Bjorn Englen- bass si Nili Brosh- chitara.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online AICI.

Pret bilete : 60 RON

CONCURS:
Poti castiga una din cele 3 invitatii (pentru o singura persoana), oferite de Maximum Rock Magazin si Phoenix Entertainment (Organizatorul evenimentului), daca pana la data de 1 martie 2012 intri pe pagina de FACEBOOK si dupa ce dai LIKE la pagina de FAN postezi un mesaj prin care sa ne spui ce alti chitaristi te-au impresionat. Aduna cat mai multe LIKE-uri si poti castiga una din aceste invitatii.

Data limita este 1 martie 2012 iar castigatorii (cine a obtinut cele mai multe like-uri) vor fi anuntati in data de 2 martie pe aceasta pagina. Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert, in ziua evenimentului.

Persoanele castigatoare sunt:

Zavada Alexandru Gabriel (Alex Acky) – 123
Dinu Andrei Mircea (Mircea Bullau) – 117- eliminat deoarece nu a dat LIKE la pagina conform regulamentului.
Bogdan Istrate – 114
Iliescu Andrai Ciprian – 70


Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert (in ziua evenimentului) pe baza unui act de identitate.
P.S. Persoanele care au un alt nume decat id-ul de pe Facebook sunt rugate sa trimite un email la concurs@maximumrock.ro  cu numele din buletin.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*