Tool + memes = piese noi?

Ziua în care internetul va lua foc mai ceva ca atunci când Rammstein au început să întărâte lumea cu teasere pentru materiale noi, va fi clar ziua când formația Tool va anunța oficial-oficial că lansează un album nou.

Meme-urile, glumele, teoriile online încă există, dar acum există posibilitatea ca trupa să cânte ceva chestii noi în următoarele concerte, după cum spune însuși Maynard James Keenan.

Bineînțeles, ca de obicei, nu-i nimic bătut în cuie. Nu știm când fratele mai mic al lui „10.000 Days” (2006) se va naște. În februarie, vocalistul spunea că se află în mijlocul mixării, poate mai trec o dată prin material, se mai contrazic, au de masterizat, de ales artwork-ul și alte bălării.

„Probabil se va lansa cândva între mijlocul lunii mai și iulie. Mai multe detalii sigure vor urma în timp ce progresăm și noi.”

Pe pagina sa de twitter, Keenan ațâță fanii cu un meme. E 2019, e era umorului dubios de pe internet, deci ne bucurăm să vedem că și mai marii muzicii se alătură trendurilor tinere.

Meme-ul postat de Keenan e o fotografie a trupei, iar dinspre el pornește un thought bubble unde spune „feeling cute, might play some new material on this upcoming tour, I don’t know.”, format derivat de la toate descrierile de pe instagram sau facebook ale fetelor, „feeling cute might delete later idk”. Nu ratați hashtag-ul „while you were whining we were working”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*