Tool pregateste de zor noul album

TOOL are o veste buna pentru fanii sai. Trupa a ajuns la jumatatea drumului cu noul album, care va  aparea in cursul anului 2013. 

Potrivit unui comunicat postat de formatie, partile instrumentale sunt aproape gata si tot ce mai trebuie este ca Maynard James Keenan, vocalistul, sa se puna pe treaba cu pasajele vocale. 

Nu-i asa ca vreti sa deschideti niste cadouri? Dupa cum am anuntat pe acest website, Tool va canta la editia din Japonia a festivalului Ozzfest, care va avea loc in luna mai a anului 2013. Daca nu aveti cum sa ajungeti la concert, este posibil sa aveti un alt cadou sub brad (…). Zilele trecute am avut ocazia sa ascult foarte multa muzica noua semnata Tool si trebuie sa spun ca suna exact ca  formatia veche, si va suna si mai mult ca aceasta odata ce adaugam partile vocale. Ca sa va raspund
la noua intrebare, trebuie sa recunosc ca nu as putea sa va spun exact in ce faza suntem, dar daca ar trebui sa aproximez, as spune ca suntem la jumatatea drumului”, scrie in comunicat. 

In comunicat mai apare si informatia potrivit careia trupa are pregatite niste proiecte speciale despre care nu poate vorbi momentan, dar care sunt pe cale sa fie realizate. Citeste comunicatul integral AICI. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*