Trooper, Etajul 4, Cortez – Concert Umanitar

374 vizualizări
Miercuri, 10 octombrie 2012, ora 19.00 va avea loc un CONCERT UMANITAR in sprijinul Iuliei Fiterau-Brostean in varsta de 3 ani
 
Ageless Club&Pub impreuna Fundatia Ringier si ziarul Libertatea prin campania “Ajuta copiii!”, organizeaza un concert umanitar pentru Iulia Fiterau-Brostean in varsta de 3 ani, care sufera de tumora germinativa de sac yolk sacrococcigiana stadiul IV.
 
Iata pe scurt povestea Iuliei, asa cum este relatata de ziarul Libertatea in numarul din 17.09.2012:
„La varsta de 3 ani, Iulia, fetita care zambeste chiar si cand raul din trupul ei o doare, se lupta cu monstrii unei boli cumplite, o tumora maligna ce i-a cuprins zona pantecului si, treptat, chiar si plamanii. Dupa mai multe cure de chimioterapie facute la Spitalul Louis Turcanu din Timisoara si în urma demersurilor neîncetate ale parintilor ei, Iulia a fost acceptata pentru a fi operata la Clinica Universitara Tubingen din Germania. De aici însa încep problemele financiare. Pe de o parte, costurile interventiei chirurgicale si tot ce implica realizarea acesteia, ce se ridica la 50.000 de euro, vor fi acoperite, pe jumatate, prin formularul E 112 (care acum se numeste S2). Jumatatea cealalta s-a strans deja prin contributia unor oameni generosi si solidari cu suferinta micului înger, astfel încat Iulia va fi operata în curand, pentru extirparea tumorii pelviene, dar si pentru eliminarea metastazelor pulmonare. Obstacolul apare în costurile tratamentului post-operator, ce nu pot fi acoperite nici prin formularul E112-S2. Numai radioterapia la care Iulia ar trebui sa fie supusa ulterior costa 10.000 de euro.
De aceea, Fundatia Ringier, prin campania “Ajuta copiii!”, e alaturi de eforturile de strangere a sumei necesare. Împreuna cu rudele fetitei, vom organiza un concert caritabil în Clubul Ageless din Bucuresti, cu participarea unor trupe si artisti care au acceptat sa cante în beneficiul Iuliei. Si orice ajutor e binevenit! ”
 
Trupele care au acceptat sa participe la acest concert caritabil sunt : Trooper, Etajul 4 si Cortez.
Ageless Club&Pub propune o contributie de 50 lei de participant, dar orice ajutor este binevenit.
 
Rezervari: 0728.264.690
Ageless Club: Calea Serban Voda nr.213 (intersectia cu str. Cutitul de Argint), tramvai 1, autobuz 116,323, metrou Tineretului sau Eroii Revolutiei
FB: facebook.com/ageless club      
 

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*