Trooper & Iris: Castiga 5 invitatii la concert

TROOPER incepe anul cu o noua surpriza de proportii: formatia va pune in premiera in scena conceptul „An Iron Tribute” pe 5 aprilie la Arenele Romane, avandu-i alaturi pe membrii formatiei IRIS. Spectacolul se anunta a fi cea mai grandioasa productie semnata de Trooper, pana acum.
 
Concertul de la Arenele Romane va insemna o intalnire intre doua generatii: membrii „Nationalei de Rock a Romaniei”, asa cum au fost supranumiti Iris, vor avea rolul de invitat special in showul celei mai apreciate formatii rock a momentului: Trooper.
 
Coiot, solistul Trooper explica: „Ne-am dorit sa realizam un concert in care sa aducem un tribut formatiilor care ne-au influentat cariera, formatiilor care ne-au facut sa punem mana pe instrumente si sa cantam rock! Principalele doua sunt Iron Maiden si Iris. Spectacolul pe care il vom pune in scena se vrea o adevarata petrecere rock’n’roll. Vom canta piese din repertoriul Maiden, vom canta piese din repertoriul Iris, vom canta piese Trooper, vom canta rock”
 
Pentru concertul „An Iron Tribute,” de la Arenele Romane, se pun in vanzare 2 categorii de bilete:
 
Bilete VIP (CD digipack Trooper I, afis concert, meet & greet TROOPER) – 30 lei
Bilete acces general – 15 lei
 
Bilete sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro si www.rezervariclub.ro
 

CONCURS:
Poti castiga una din cele 5 invitatii simple (pentru o singura persoana), oferite de catre Trooper si site-ul Maximum Rock
daca, dupa ce dai LIKE la pagina de 
FACEBOOK (foarte important), ne spui AICI (link) top 3 piese Trooper. Nu uita ca dupa ce ai postat raspunsul tau sa dai SHARE  (foarte important) la acest concurs.

 

CASTIGATORI:
 
Invitatiile se ridica in ziua concertului, de la intrarea in Arenele Romane, pe baza unui act de identitate. Persoanele care au un alt nume in buletin fata de id-ul de FB sunt rugate sa ne contacteze.

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*