Trupa Neutron si-a schimbat componenta

533 vizualizări

Dupa plecarea basistului Liviu din formatia bucuresteana NEUTRON, locul acestuia a fost luat de Dragos Colibaba (ex True Mind, Psychogod).

Dragos are 24 de ani dar se poate lauda cu o experienta vasta in domeniul muzical. El a inceput sa studieze basul inca din liceu si nu este strain de scena rock romaneasca.

Primul instrument al artistului a fost un bas Reghin pe care l-a mostenit de la fratele sau si pe care inca il pastreaza.

Anul 2008 ii scoate in cale lui Dragos sansa de a canta impreuna cu formatia brasoveana True Mind. Experientele alaturi de acestia, turneele si inregistrarile i-au deschis muzicianului din ce in ce mai mult apetitul pentru acest stil de viata.

Revelatia “destinului” de artist rock, insa, nu a venit decat 3 ani mai tarziu, cand Dragos s-a mutat la Bucuresti si a descoperit scena infloritoare din capitala.

Aici i-a intalnit pe cei de la Psychogod, carora li s-a alaturat in calitate de basist. A urmat o perioada foarte frumoasa in care muzicianul s-a convins din ce in ce mai mult ca rockul este viata sa.

Daca in urma cu ceva timp incepusem sa ma aventurez timid in muzica, acesta a fost momentul in care mi-am dat seama ca pentru muzica traiesc. Aceasta decizie coincide cu activitatea mea in trupa Psychogod”, declara Dragos.

Ulterior, el a parasit formatia din cauza unor neintelegeri si a luat o binemeritata pauza. Acum, insa, aceasta s-a sfarsit si a venit din nou vremea rockului!

Am fost ‘abordat’ de Sorinel Ristea de la Neutron, care mi-a spus ca trupa isi cauta basist. Consider ca niciodata nu trebuie irosita vreo sansa, asa ca am fost la auditii pentru a-i cunoaste pe baieti. Cel mai tare mi s-a parut faptul ca proba a constat doar in 10 minute de cantat (un riff si un fragment dintr-o balada) si in cateva ore de vorba. Dupa cele 10 minute de show care au fost rezumate de Vlad prin replica: „gata, eu m-am convins”, au urmat 2 beri, strangeri de mana si minunatul ‘bun venit in trupa!’” povesteste Dragos.

Muzicianul este un adept al show-urilor incendiare si promite sa dea tot ce are mai bun pentru a transmite multa energie pozitiva publicului si pentru a “rupe scena”, dupa cum explica el insusi.

Ii uram si noi bun-venit artistului in Neutron si vom fi cu ochii pe baieti pentru a afla noutati despre activitatea lor.

DragosColibaba
Foto: Dragos Colibaba

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*