Urmareste noul videoclip 30 Seconds To Mars

Formatia 30 SECONDS TO MARS a lansat videoclipul psihedelic al piesei „Up In The Air”, celebrul single care a avut parte de o lansare inedita (afla mai multe AICI).

Productia a fost realizata de Bartholomew Cubbins, adica Jared Leto, vocalistul trupei, lucrand sub acest pseudonim. Inca o data, artistul a reusit sa-si dovedeasca abilitatile regizorale.

La inceputul clipului apare o avertizare potrivit careia acesta ar putea declansa crize de epilepsie din cauza succesiunii rapide de imagini. Productia are cate putin din tot: Dita Von Teese ofera un show burlesc pe un taur mecanic roz, gimnastele Jordan Wieber si McKayla Maroney fac spectacol, iar tot felul de personaje colorate – femeia cu fluturii, barbatul acoperit de albine – ofera o perspectiva diferita asupra ideii de arta.

Clipul reuseste sa transmita foarte multa pofta de viata iar calitatea imaginii este exceptionala. Aruncati si voi o privire mai jos. Noul album al trupei „Love Lust Faith + Dreams” va fi lansat pe data de 21 mai 2013.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*