Urmareste noul videoclip Hatemode realizat pentru piesa „Hate On”

A sosit pe adresa redactiei un comunicat de presa din partea Hatemode, referitor la noul videoclip. Va invitam sa il cititi ca sa aflati mai multe despre activitatea trupei.

Asa cum deja stiti, in perioada care a trecut HATEMODE a fost angrenata in filmarile noului videoclip al piesei “Hate On”, dar si in inregistrarile legate de primul material discografic de studio al trupei.

La primul album al trupei lucram cu spor, insa HATEMODE se bucura sa va prezinte noul videoclip al formatiei, care speram sa fie atat pe placul fanilor, cat si al publicului de metal in general.

HATEMODE doreste cu acest prilej sa le multumeasca tuturor celor care au ajutat la realizarea sa si care sustin astfel scena rock autohtona, asa cum ne dorim sa se intample si de acum incolo.

Acestea fiind spuse, va lasam cu noul nostru videoclip si va spunem ca piesa “Hate On” va putea fi ascultata diseara in cadrul evenimentului “Road To Kavarna”, unde HATEMODE va lupta pentru unul dintre cele doua locuri care pot duce formatiile romanesti la acelasi festival la care vor participa trupe ca Twisted Sister sau UFO.

Un eveniment la care va invitam sa luati parte, si asta nu doar pentru ca noi vom fi acolo, ci pentru ca acesta se constituie intr-o borna serioasa a metalului romanesc!

HATE ON!

Videoclip HATE ON

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*