Urmărește un video-interviu cu Diana Toader de la Onenightstand

Revista Maximum Rock Magazin a stat de vorbă cu vocalista formației Onenightstand, Diana Toader, în cadrul unui interviu-video exclusiv.

Muziciana, care este și starul noului videoclip al trupei, realizat pentru single-ul „Heartbreaker”, ne-a spus povestea cântecului și ne-a dezvăluit secretele vieții de star rock feminin, precum și pe cele legate de planurile de viitor ale sibienilor.

„Heartbreaker este despre a lua atitudine. Practic, am construit revolta unei femei și am reprezentat-o atât vizual, cât și muzical”, ne-a explicat Diana care ne-a mărturisit în plus că, pentru ea, una dintre provocările cele mai mari ale clipului au fost…tocurile exagerat de înalte!

Alte detalii „picante”, dar și informații despre viitoarele lansări ale grupului aici:

Performance-video-ul „Heartbreaker” surprinde perfect esența brandului original de rock inventat de artiști, și anume „High Voltage Rock n’ Roll”.

Fanii vor vibra la cel mai înalt „voltaj” împreună cu sonoritățile decadente și catchy ale piesei, materializate în cadrele „hot” ale clipului.

Foto: Alex Moga
Foto: Alex Moga

Rockul nu a murit, dimpotrivă! O duce chiar bine, ne frânge inimile mai eficient ca niciodată și dansează lasciv pentru a ne capta atenția.

Heartbreaker” este doar primul dintr-o serie de single-uri pe care trupa plănuiește să le scoată în perioada următoare.

Pentru noi, Heartbreaker înseamnă aducerea experienței onenightstand de pe scenă, direct pe bandă și film. Până acum, publicul era obișnuit cu noi și cu momentele noastre energice de High Voltage Rock n’ Roll, însă acest an pandemic ne-a determinat să facem pasul și spre studio. Heartbreaker mai reprezintă și primul dintr-o serie de single-uri care la un moment dat vor lua și forma unui album.”, explică Dragoș Dicu, liderul formației.

Videoclipul a fost realizat de CBO Films și poate fi urmărit mai jos. Vizionați și o galerie foto din timpul filmărilor.

Galerie foto: https://bit.ly/2UMryvL

Onenighstand cantă rock, mai exact „high voltage rock & roll” şi o face din 2012 când la Sibiu, Dragoş, Mihai şi Andrei s-au hotărât să înfiinţeze o trupă cu un vibe şi o abordare unice în România. Ulterior, li s-a alăturat și Diana.

Principiul trupei este că orice concert este o aventură de o noapte, așa că membrii formației oferă întotdeauna show-uri memorabile, în cel mai exploziv mod. Pur și simplu nu există spectator care să nu încheie seara dansând. Un „one night stand” cu formația nu va ramâne o simplă întâlnire fără obligații și va duce, mai mult ca sigur, la repetarea experienței, deoarece trupeții sunt de neoprit!

Linkuri social media:

https://www.facebook.com/onenightstand.rocks/

https://www.youtube.com/onenightstandrocks

https://www.instagram.com/onenightstand_band/

Linkuri “Breaking Zalau” live bootleg:

Spotify https://spoti.fi/2P8Vjm5

iTunes https://apple.co/2ya1Q8z

Amazon https://amzn.to/2QogCQA

Deezer https://bit.ly/2OsNmuK

Google Play https://bit.ly/2RkF8Dp

Linkuri “Next stop Iashington” live bootleg:

Spotify https://spoti.fi/2Op1Ibw

iTunes https://apple.co/2AKgwh8

Amazon https://amzn.to/2F54KlL

Deezer https://bit.ly/2Dk0YDr

Google Play http://bit.do/ez5xs


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*