Va prezentam supergrupul Mutation!

MUTATION este un proiect din care fac parte Ginger Wildheart, Shane Embury (Napalm Death), Jon Poole (Cardiacs), Mark E Smith (The Fall) si Merzbow, un artist japonez de muzica electronica.

Ginger Wildheart este un artist ce si-a inceput activitatea muzicala in anul 1989. Avand diferite proiecte din sfera muzicii rock, Wildheart canta la voce si la chitara, deopotriva.

Shane Embury nu mai are nevoie de prezentare. Este basistul formatiei grindcore Napalm Death, inca din anul 1987. Romanii au avut ocazia sa-l vada pe scena vara ce tocmai a trecut, la Rockstadt Extreme Fest.

Jon Poole a fost unul din primii cunoscatori ai genului punk, prin perioada anilor ’60-’70. Cardiacs, The Wildhearts, Ginger sunt doar cateva din proiectele sale, in ultimele doua colaborand cu acelasi Ginger Wildheart.

Mark E Smith este singurul care n-a parasit corabia The Fall. El este mastermind-ul formatiei, vocalistul si cel care compune versurile.

Merzbow poate fi considerat un kamikaze al muzicii electronice, pe buna dreptate. Din 1979 pana acum, are peste 350 de melodii inregistrate.

Albumul de debut este intitulat Error 500 si este inregistrat sub sigla casei de discuri Ipecac, ce apartine lui Mike Patton (Faith No More).

In continuare, va prezentam o piesa de pe album, intitulata White Leg:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*