Vocalistul Zoltán Téglás părăsește formația Ignite

Vocalistul formației americane de melodic hardcore Ignite, Zoltán Téglás, a anunțat despărțirea de trupă pe profilul său de facebook ieri dimineață, 25 noiembrie.

Vreau să încep prin a mulțumi fanilor Ignite pentru ultimii 25 de ani. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au lăsat să intru în viața lor prin muzică. A fost o onoare și un privilegiu să cânt pentru voi.

Cu inimă grea, îmi anunț despărțirea de Ignite. Mă voi concentra mai mult pe salvarea animalelor și alte proiecte muzicale și de film. Voi cânta totuși la următoarele concerte deja programate în California în 2020.

Sper că Ignite va continua să înregistreze, să meargă în turnee și să cânte cu un nou vocalist și o nouă energie. Le doresc tot binele din lume. Vă mulțumesc pentru toată dragostea și aprecierea din toți acești ani. Ne vedem în pit.

I want to start by thanking all of the fans of Ignite for the last 25 years. I want to thank all of those who let me…

Geplaatst door Zoli Teglas op Zondag 24 november 2019

Zoltán sau Zoli, cum i se mai spune, a fost vocalistul Ignite din 1994, iar în 2000 a fost invitat special în turneul Misfits, iar în 2010 se alătură formației Pennywise pentru următorii cinci ani.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*