Warm-up Party Iced Earth, Warbinger, Elm Street

241 vizualizări

Romanian Thrash Metal Club prezinta un warm up-party exceptional ICED EARTH / Warbinger pe data de 24 ianuarie 2014, de la ora 21.

Concertul americanilor va avea loc pe 28 ianuarie 2014 in Silver Church Club. In deschidere vor canta formatiile Elm Street si Warbinger. Evenimentul este organizat de Promusic Events si Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Warm up-party va purta numele „Thrash It Black!” si reprezinta ocazia perfecta pentru a asculta un playlist de zile mari compus atat din metal traditional cat si din compozitii extreme. Petrecerea se va tine in Private Hell Club de pe strada Grivitei 91, Bucuresti.

Hiturile deja epuizate cu care ascultatorii sunt obisnuiti de la radio si de la TV vor fi evitate. In schimb, petrecaretii vor avea parte de o sedinta de ascultare a unor genuri ca punk, crust, heavy metal, thrash metal, death metal, black metal si grindcore.

Participantii vor avea parte si de surprize! De exemplu, oricine isi procura un bilet la ICED EARTH / Warbinger / Elm Street, va primi o bere gratis de la bar. Cei care vor purta un tricou „Thrash It Black” sau „Dirty Speed Metal” vor fi cadorisiti, la randul lor, cu o bere.

Pe langa aceste „daruri”, vor exista numeroase concursuri cu premii constand in CD-uri.

Va reamintim ca ICED EARTH, una dintre cele mai importante formatii metal de pe Noul Continent, se pregateste pentru concertul pe care il va sustine pe data de 28 ianuarie 2014 la Bucuresti.

Evenimentul va avea loc in Silver Church Club si este organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (producator Nelu Brindusan).

Din totalul de 400 de bilete puse la dispozitie, au ramas doar 100 de bucati! Asa ca, daca vreti sa luati parte la cel mai important eveniment metal al inceputului de an, va sfatuim sa va grabiti ca sa puneti mana pe un bilet.

Pe langa headlinerii de la Iced Earth, vor mai evolua si alte doua trupe de exceptie. Warbringer din SUA, exponenti ai thrash metalului, si Elm Street, din Australia, adepti ai heavy-ului.

Biletele se pot achizitiona direct cu card (simplu, comod si eficient) sau din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), la urmatoarele preturi:

65 lei – primele 100 de bucati – Sold Out!
50 lei (Black Friday) – 29 noiembrie, intre orele 10.00 – 21.00 – Sold Out!
75 lei – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 27.01.2014 (Plateste cu card)
85 lei– biletele achizitionate in ziua concertului 28.01.2014

IcedEarthPlag

Iced Earth poposeste in Romania pentru a promova noul album, „Plagues Of Babylon”, care va fi lansat pe data de 6 ianuarie 2014.

Acesta promite sa fie una dintre cele mai bune realizari ale prestigioasei formatii americane. Mai mult, Iced Earth vor veni in Romania impreuna cu tobosarul Jon Dette, un instrumentist fascinant care a activat in grupuri ca Slayer, Testament si Anthrax.

Venirea lui Dette in Romania este un eveniment in sine si orice metalist isi va dori sa il vada pe faimosul muzician in actiune.

Puteti „gusta” o mostra din noul disc, ascultand piesa de mai jos, „Among The Living Dead”, care face parte de pe viitorul album si materializeaza foarte bine conceptul din spatele discului: o combinatie intre horror, sci-fi, istorie contemporana si politica.

Cititi un interviu cu Jon Schaffer, frontmanul trupei, AICI.

Aflati mai multe despre Set Abominae, mascota teribila a grupului american, AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*