White Walls la Posada Rock 2015

WHITE WALLS, probabil cea mai lăudată apariție a ultimilor ani pe scena metal autohtonă, se întoarce după patru ani în recital la Câmpulung Muscel.

Metalul progresiv abordat de formația înființată în 2009 la Constanța propune un melanj de întuneric și lumină, riff-uri agresive și acorduri melancolice, explozii și implozii de dinamică, cu influențe din numeroase alte genuri musicale și trimite cu gândul la trupe precum The Postman Syndrome, Textures, The Ocean, Between The Buried And Me, Opeth, Tool, Karnivool, Protest The Hero sau Extol.

Albumul de debut Mad Man Circus (Asiluum Netlabel, 2010) a fost primit ca o revelație și a fost aclamat atât de presa de specialitate cât și de public, primind exclusiv recenzii pozitive din partea instituțiilor media naționale și internaționale.

Mad Man Circus a fost susținut și promovat de formație printr-o serie de turnee în țară, precum și printr-un turneu în Europa de Vest, cuprinzând 15 concerte în 7 țări. Ca piesă centrală a acestui turneu, WHITE WALLS a fost prima trupă românească invitată să cânte la festivalul ProgPower Europe.

În 2013, după două veri în care au cântat la cele mai mari festivaluri și pe cele mai mari scene ale României, trupa a intrat în studio pentru a înregistra cel de-al doilea material discografic.

Albumul Escape Artist, lansat pe 10 octombrie 2013, a fost înregistrat în trei studio-uri din România (Next Dog Studio și NoCity Studio din București și Luna Recording Studio din Cluj-Napoca), generând imediat mult interes și reacții timpurii de tipul “albumul anului”.

De partea de mixing și recording s-a ocupat Marius Costache (studio148.ro) în vreme ce responsabil de master a fost Alan Douches (West West Side Music), cunoscut pentru lucrul cu Converge, Mastodon, Sepultura, Kvelertak și numeroși alți artiști.

Albumul a fost lansat și într-o ediție limitată digipack CD+DVD, afișând grafica superbă a lui Costin Chioreanu pe un suport de mucava finisat manual, cu o broșură/poster cu două fețe.

Membri:
Eugen Brudaru – voce
Serban-Ionut Georgescu – chitară bass
Marian Mihaila – tobe
Alexandru Dascalu – chitară

Festivalul Posada Rock 2015 este organizat de Asociaţia Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung şi se va desfăşura în perioada 4-5 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei care găzduieşte festivalul. Camparea va fi gratuită pentru deţinătorii de bilet sau abonament.

Biletele şi abonamentele au următoarele preţuri:
– 20 lei biletul pentru o zi
– 30 de lei abonamentul pentru cele două zile de festival și le găsiți pe www.iabilet.ro, în rețeaua iabilet (Magazinul Muzica, Rețeaua Say Shops – partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Moșilor, Magazinele IQBox și Uman, Agențiile Perfect Tour) și pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour și Mega Image din toată țara.
Online puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară sau prin OP.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*