For The Wicked: turneu de lansare a noului EP

942 vizualizări

Acum un an, formatia clujeana FOR THE WICKED (foto) era anticipata ca fiind ”una din cele mai interesante si ambitioase aparitii pe scena metal din Romania”. Baietii nu au dezamagit, ridicandu-se fara nici un dubiu la nivelul acestei afirmatii si iata ca revin dupa o serie de peste 25 de concerte, cu un nou EP intitulat ”II’‘. Materialul va fi promovat cu un turneu de anvergura, 15 concerte fiind deja confirmate.

afis-for-the-wicked-ii-tour

Informatiile despre evenimente sunt disponibile pe pagina trupei: facebook.com/weareforthewicked/events

EP-ul va fi lansat online si in format fizic in data de 15 octombrie, materialul fiind inregistrat de Bornuz Vlad, mixat de Tue Madsen si masterizat de Joel Wanasek (cei responsabili pentru calitatea ireprosabila a unor trupe precum Suicide Silence, August Burns Red sau Machine Head). La fel ca pe primul EP, de grafica si artwok este responsabil tot Fetykó Gábor Áron, graphic designer si illustrator la Resize-Media (Luna Amara, Diamonds are Forever, Breathelast, Emil, etc…).

Trupa este formata din tineri muzicieni, o parte din ei au deja o experienta muzicala importanta (Dirty Shirt, Guerrillas, 13Rituals, Divided By Perception, Blood Print, Skullp etc…), ceea ce isi spune cuvantul, iar de curand au mai adaugat un nou membru, un al treilea chitarist, un gest destul de controversat. Baietii au declarat insa ca a treia chitara va oferi ”un sunet mult mai masiv si un show care merita vazut” si pana in momentul de fata acest lucru se confirma.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*