Wintersun va da startul unei campanii de crowdfunding

610 vizualizări

Finlandezii de la WINTERSUN (foto) au anunţat începutul unei campanii de crowdfunding, cu ocazia pregătirilor de lansare a viitorului album. 

2017 va marca întoarcerea trupei, la cinci ani distanță de la apariția albumului „Time I”. Potrivit formației, noul material se va intitula „The Forrest Seasons” și va fi lansat în această primăvară, via Nuclear Blast Records.

Jari Mäenpää a declarat: „2017 va fi un an minunat. Totuși, acesta nu este continuarea lui Time I, deoarece există multe motive deja cunoscute pe care le-am discutat în alte interviuri”.

„Noul disc este sută la sută finalizat. Va fi ceva nou și diferit, dar în același timp mai bun din anumite perspective. Vor fi peste 53 de minute de material solid Wintersun, fără părți introductive și cu un concept incredibil! Vom reveni cu numele său și cu alte detalii, precum coperta sau tracklist-ul său cât de curând posibil. Vom aranja piesele de puzzle împreună pentru voi, fanii noști, iar când va fi lansat, veți avea parte de experiență complet nouă. Veți face legăturile în scurt timp.”

„Da, are legătură cu opera lui Vivaldi, „The Four Seasons”, dar din punct de vedere muzical nu are nimic cu partea clasică, nu se apropie de capodopera artistului italian. Este sută la sută original, ceva nou și diferit. Să spunem că este puțin mai întunecat în asamblu…”

„Serios, după aproape doi ani de muncă asiduă (să nu mai menționez timpul enorm pe care l-am petrecut practicând și dezvoltând compoziția muzicală, tehnici de scris, metode de a cânta, de a produce și a retușa), ceva imens și uimitor urmează să vă lase fără cuvinte.”

„Vom da startul unei campanii de crowfunding, care va include viitorul nostru album, „The Forrest Seasons”. Scopul aceseia este de a construi un studio propriu pentru formaţia noastră. Este un vis personal şi este o cerinţă esenţială pentru a finaliza albumul „Time II” şi alte noi materiale discografice. Toţi banii strânşi din campanie vor merge direct la Wintersun.”

„Este vorba de cea mai mare campanie de crowdfunding pe care comunitatea metal o va vedea. Vom oferi o gamă de produse variate, de la pene de chitară la discuri, precum noul nostru album. Astfel, vom putea finaliza viitorul material mult mai uşor şi mult mai repede, cu un preţ decent. Este o situaţie profitabilă şi pentru voi, şi pentru noi”.

„Campania va debuta în data de 1 martie şi se va finaliza în data de 31 martie, pe INDIEGOGO. Să fiţi pregătiţi!”

„The Forest Seasons” Tracklist:

01. Awaken From The Dark Slumber (Spring) 14:40
Part I The Dark Slumber
Part II The Awakening
02. The Forest That Weeps (Summer) 12:18
03. Eternal Darkness (Autumn) 14:08
Part I Haunting Darkness
Part II The Call of the Dark Dream
Part III Beyond the Infinite Universe
Part IV Death
04. Loneliness (Winter) 12:54


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*