AC/DC se pregatesc in secret de retragere?

301 vizualizări

Viitorul formatiei AC/DC este in pericol, cel putin potrivit ultimelor zvonuri, lansate de presa australiana.

Peter Ford, corespondent al postului radio australian 3AW, sustine ca are informatii care indica faptul ca AC/DC se va retrage si va renunta la prestatiile live, informeaza Metal Hammer.

Motivul? Unul dintre membrii trupei – probabil Malcolm Young – are niste probleme grave de sanatate si s-a intors in Australia, pentru a petrece timp cu familia sa.

Se pare ca trupetii au un pact care ii obliga sa ramana impreuna indiferent ce se intampla. Asta inseamna ca, in momentul in care unul dintre ei nu mai poate canta, toti ceilalti se opresc si renunta la AC/DC.

Este foarte posibil ca zvonurile retragerii sa fie reale deoarece, intr-un interviu mai vechi, Brian Johnson, solistul trupei, a marturisit ca unul dintre membrii a fost foarte bolnav si ca acesta este motivul pentru care formatia nu a facut nimic nou in ultima vreme.

Mai demult, cotidianul The Australian informa ca grupul ar fi rezervat un studio renumit din Vancouver incepand cu data de 1 mai, tocmai pentru a incepe munca la noul disc, ceea ce duce la multe confuzii si indoieli privind spusele lui Ford.

Pentru moment, nu exista o declaratie oficiala din partea AC/DC. Ar fi pacat sa asistam la disparitia unei legende.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*