Brian Johnson neaga zvonurile potrivit carora AC/DC isi incheie activitatea

In ultimele zile au aparut mai multe zvonuri legate de viitorul AC/DC. Posibilele probleme medicale ale chitaristului Malcolm Young au fost considerate cauze pentru incheierea activitatii formatiei australiene, dar, potrivit solistului Brian Johnson, membrii AC/DC se vor intalni in curand pentru a canta.

Ieri, 15 aprilie, a aparut o informatie potrivit careira Malcolm Young ar fi suferit un atac vascular cerebral. Se cunoaste faptul ca artistul are niste probleme de sanatate, dar formatia a tinut in secret unele amanunte. Totusi, unul dintre apropiatii familiei Young a declarat pentru Sydney Morning Herald ca sotia sa, Linda, si-ar fi rezervat mai mult timp liber pentru a fi alaturi de chitarist.

„Pierderile de memorie s-au accentuat si nu stim daca sufera de Alzheimer sau de dementa”, a marturisit sursa anonima. „A fost luat in calcul si cancerul”. De asemenea, aceeasi sursa a mai declarat ca Young nu mai este capabil sa isi aminteasca unele „fete familiare”.

Cei de la Telegraph l-au contactat pe solistul Brian Johnson care a negat aceste zvonuri. „Mai mult ca sigur ne vom intalni in mai in Vancouver”, a explicat Johnson. „Vom alege niste chitare, si vom vedea daca vom veni cu niste idei. Daca rezultatul va fi bun, vom inregistra.”

„Nu as dori sa spun mai mult despre viitor”, a continuat artistul. „Nu omit nimic. Unul dintre membri are o sanatate subreda, dar nu voi detalia. Suntem prieteni de 35 de ani si tin la el foarte mult.”

Intrebat daca AC/DC urmeaza sa sarbatoreasca 40 de ani de existenta printr-un turneu special, Johnson a declarat: „Ar fi o modalitate minunata de a ne lua ramas bun. Mie mi-ar placea. Deocamdata nu am stabilit nimic concret”.Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*