Acum poți avea figurine de colecție cu Pantera!

Texture dark concrete floor with mist or fog
433 vizualizări

Nu-i așa că ai vrut mereu ceva care-l reprezintă pe Dimebag ca să te rogi cum trebuie? O icoană, o statuie, ceva? Acum poți avea o figurină de colecție de la KnuckleBonz, din colecția RockIconz.

Bineînțeles, poți avea și cu Phil Anselmo, Rex Brown și Vinnie Paul. Se pot achiziționa împreună pentru $499.99 (să zicem direct 500 că suntem români și ne enervează ideea cu 99.99, nu?), sau îți poți lua membrul Pantera preferat cu $149 bucata.

Fiecare statuetă e pictată manual, fiind disponibile câte 3000 de bucăți din fiecare și vin cu un certificat de autenticitate imprimat pe baza fiecăreia. Sunt licențiate oficial și au aproximativ 22cm înălțime. Da, ediție limitată. Colecționarii de astfel de lucruri sau amatorii de convenții geek sunt conștienți că prețul este unul destul de bun pentru o figurină de 22cm pictată manual.

Compania KnuckleBonz produce statuete de calitate din 2003, onorând marile legende ale muzicii prin colecția RockIconz, fiecare statuetă ilustrând un moment live al artistului respectiv. Din colecția RockIconz mai fac parte și Ghost, Alice Cooper, Aerosmith, Ozzy Osbourne, Jimi Hendrix, AC/DC, Ramones, Kiss și probabil orice altă legendă rock îți vine în minte.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*