Urmareste ultima prestatie a lui Dimebag Darrell alaturi de Vinnie Paul si Rex Brown

576 vizualizări

A aparut pe Youtube o filmare cu o prestatie a lui Dimebag Darrell alaturi de Vinnie Paul si Rex Brown.

Potrivit Loudwire, aceasta este ultima data cand cei trei muzicieni au urcat impreuna pe scena, videoclipul capatand, astfel, o insemnatate aparte pentru fanii Pantera.

Dimebag Darrell (Darrell Lance Abbott) a murit pe data de 8 decembrie 2004, dupa ce un fan obsedat l-a impuscat mortal.

Numele proiectului format din Dimebag si Vinnie Paul era Gasoline si prestatia de mai jos apartine acestei trupe, create doar de dragul distractiei, dupa intemeierea Damageplan.

„Aceasta este filmarea mea personala, rara si nelansata pana acum, si il infatiseaza pe Dimebag alaturi de Gasoline. Este o trupa doar pentru distractie. Baietii cantau piese pentru a se amuza si pentru a amuza auditoriul. Nu era un grup serios.  Pana acum nu am facut publica aceasta filmare. Va rog sa respectati drepturile de autor si sa nu o furati”, scrie Mr. Chris, cel care a inregistrat videoclipul.

„Acest show este unul special. Anul Nou era mereu un eveniment deosebit pentru Dime si Vinnie iar cei doi obisnuiau sa urce pe scena cu Pantera, dar dupa ce Phil a devenit mai greu de stapanit, fratii au fost nevoiti sa isi vada de treaba lor. Pantera nu a mai cantat niciodata dupa aceea si sunt recunoscator ca am asistat la ultimele momente cand acesti trei muzicieni au urcat impreuna pe scena”, scrie Mr. Chris.

Urmareste videoclipul mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*