Clubul în care Dimebag a fost ucis a fost scos la vânzare pentru $1.295.000

Pe 8 decembrie 2004, adică acum 15 ani, Damageplan susținea un concert în clubul Alrosa Villa din Columbus, Ohio. Nici n-a început bine prima piesă că Nathan Gale, în vârstă de 25 de ani, l-a ucis pe chitaristul Dimebag Darrell împușcându-l în cap. Alte victime au fost și Jeffrey Thompson – membru al echipei tehnice, Erin Halk – securitate și Nathan Bray – fan din public, iar managerul formației, Christopher Paluska și tehnicianul John Brooks au fost răniți.

Conform The Pulse Of Radio, Nathan Gale avea un istoric de probleme psihice, iar acest lucru combinat cu ura lui față de Dimebag și fratele său, toboșarul Vinnie Paul, n-a avut cel mai frumos rezultat. Se spune că Gale ar fi purtat pică pe frații Abbott pentru destrămarea formației Pantera în 2003.

Clubul Alrosa Villa este acum pus la vânzare de Best Corporate Real Estate la un preț de peste un milion de dolari. După moartea fratelui său, Vinnie Paul a dat în judecată patronii, familia Cautela, pentru că nu au asigurat siguranța clienților, lăsând un om înarmat în incinta clubului. Gale a sărit un gard, a înaintat prin mulțime și a urcat pe scenă pe lângă niște amplificatoare.

Gale l-ar fi ucis și pe Vinnie Paul dacă ofițerul James D. Niggemeyer n-ar fi ajuns la timp pentru a-l opri. Din cauza emoțiilor puternice din noaptea de 8 decembrie 2004, Niggemeyer a mai patrulat pentru încă trei ani, iar apoi doctorii au decis că nu mai e în stare să facă parte din echipele de intervenții. Într-un interviu din 2014, Niggemeyer a dezvăluit că e în echipa de managemenet a flotei orașului.

Imagine similară


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*