Scott Weiland: „Este momentul perfect pentru o reuniune Velvet Revolver”

In timp ce membrii ramasi in VELVET REVOLVER incearca sa se mentina la suprafata cu ultimele eforturi solo, fostul vocalist Scott Weiland este optimist in legatura cu renasterea trupei si potentiala sa intoarcere ca frontman al prezentului supergrup defunct. De fapt, el chiar sugereaza ca sunt pregatiti sa compuna noi materiale.
 
Intr-un nou interviu acordat celor de la Rolling Stone, Weiland si-a exprimat entuziasmul privind o posibila reuniune Velvet Revolver. „Cred ca este momentul perfect ca Velvet Revolver sa se reuneasca,” spunea Weiland. Slash a realizat niste lucruri marete si astept cu nerabdare posibilitatea de a-l vedea in stanga mea alaturi de Duff McKagan care este dupa parerea personala, unul dintre cei mai mari basisti rock ‘n’ roll si punk rock din toate timpurile. Si este in continuare intr-o forma uimitoare – arata mai bine decat orice individ de 25 de ani de pe planeta. Iar cu Matt [Sorum] si Dave [Kushner], treaba sta la fel… niste muzicieni incredibili. Cred ca este foarte interesant daca stai sa te gandesti. E un cliseu mai vechi, ‘Daca zeii rock-ului vor sa se intample, atunci se va intampla.'”.
 
Ca tot suntem la zeii rock-ului, McKagan spunea in septembrie ca lucrurile cu Velvet Revolver au stagnat dar continua cautarea inlocuitorului perfect pentru Scott Weiland. „Momentan, nu este nimeni,” adauga McKagan. „Imi imaginam ca atata timp cat Slash este in turneu, eu sunt in turneu, lumea va inceta cu intrebarile. Poate dupa ce terminam, il vom gasi.”.
 
Weiland pare foarte increzator ca va fi din nou solistul grupului si aparent simte ca restul formatiei il asteapta cu bratele deschise. „Sunt total deschis din acest punct de vedere si stiu ca exista alti baieti in trupa care simt la fel. Au fost cateva lucruri care ne-au stat in cale dar n-au avut de-a face cu restul echipei – poate doar alti tipi, eventual agenti. Dar acum, mergem inainte si vrem sa incepem sa compunem pentru niste oportunitati de film ce s-au ivit in drumurile noastre si sa readucem atmosfera de odinioara.”.
 
Deci, pentru moment, viitorul Velvet Revolver este inca in aer si, conform lui Weiland, grupul sau principal, Stone Temple Pilots, va lua de asemenea o pauza, eliberandu-i in acest fel foarte mult timp. Weiland planuieste sa ramana insa ocupat cu trupa sa solo, Scott Weiland And The Wildabouts, avand programate cateva spectacole si un nou album pentru 2013.
 
In alta ordine de idei, Weiland si-a anuntat recent logodna cu prietena sa Jamie Wachtel.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*