James Hetfield a donat 10 mașini muzeului Petersen Automotive Museum, apoi a fost numit membru fondator

Mandatory Credit: Photo by IBL/Shutterstock (10331207d) Metallica - James Hetfield Metallica in concert at Ullevi Stadium, Gothenburg, Sweden - 09 Jul 2019

Unul dintre hobby-urile vocalistului Metallica este, evident, colecționarea mașinilor de epocă, iar această colecție a ajuns la Petersen Automotive Museum. Noutățile au ieșit la iveală în cadrul conferinței de presă anuale la Pebble Beach Concours d’Elegance. În urma acestei donații, Hetfield a fost numit membru fondator al muzeului, titlu acordat doar celor mai generoși donatori.

Mașinile se vor expune în luna februarie a anului 2020 în galeria Bruce Meyer Family alături de „artefacte” din colecțiile personale ale membrilor Metallica.

Imagine similară

Printre mașinile customizate ale lui Hetfield se află Black Pearl (foto sus), un Jaguar din ’48, un Buick Skylark din ’53 numit Skyscraper și un Olds din ’52 cu numele Grinch, toate trei fabricate de Rick Dore. Un alt model care atrage privirile imediat e un Ford din ’36 din metal care poartă numele Aquariuspur și simplu o mașină de un gri spectaculos care, dacă ar fi strălucit mai tare, ar fi putut fi din argint.

Nici un pick-up Ford F-100 mov nu e de lăsat de-o parte, deși nu pare chiar o mașină pe care ai crede că o deține unul dintre cele mai mari rockstaruri… sau da? S-a strigat cumva „extravagant” și Hetfield a ridicat mâna? Poate.

Imagini pentru james hetfield cars

Ce-i drept e că aici e o avere întreagă, ceva ce probabil puștiul care a început să zdrăngăne o chitară acum zeci de ani nici măcar n-ar fi îndrăznit să viseze, limita visării fiind probabil faimă și femei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*