Corey Taylor: „Mă gândesc serios să lansez un album solo”

2021, speră vocalistul Slipknot și Stone Sour, e posibil să vină cu un album de debut solo, așa cum se aude în cadrul emisiunii Trunk Nation pe postul de radio Sirius XM.

Chiar mă gândesc serios să lansez un album solo. Evident, nu acum imediat. Chiar vă spun în exclusivitate, pentru că n-am mai spus nimănui că vreau să fac asta. Serios, e ceva la care nici măcar nu m-am gândit vreodată până să înceapă oamenii să-mi spună sau să mă întrebe când o să fac așa ceva. Și m-am gândit „Dacă nu fac asta acum, n-o s-o fac niciodată”, deci probabil o să fie ceva în 2021. Deja asamblez formația și deja le-am spus băieților din Slipknot și Stone Sour că fac asta. Din respect. 

O chestie sigură e că, spre deosebire de mulți metaliști care o dau pe proiecte solo și abordează puțin country, Corey Taylor a spus clar și răspicat că n-o să se întâmple așa ceva în cazul lui. Într-o discuție din cadrul emisiunii Chaotic Radio de pe RadioVegas.Rocks, Taylor spune: Chiar dacă sunt din Iowa, nicio șansă. Absolut nu. Nu zic că n-aș putea să scriu așa ceva. Dacă ar fi cazul, interesul meu s-ar axa undeva la singer-songwriter, un fel de Squeeze. Sau – chiar mă gândeam la asta – să fac un quartet sau quintet și să fie un album jazz, un jazz mai întunecat și să-l înregistrăm live într-o cameră. Nu s-ar vinde, normal, aș face-o mai mult pentru propria mea colecție. Îmi place jazzul.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*