ANTUMBRA anunță noi detalii despre compilația Oblivion

Proiectul sibian atmospheric black metal ANTUMBRA anunță noi detalii despre compilatia Oblivion care urmează a fi lansată pe format CD, în colaborare cu Loud Rage Music, pe data de 10 septembrie. Oblivion va conține nouă piese de pe materiale anterioare, remixate și remasterizate și o piesă bonus, exclusivă pentru acest material.

Iată ce a avut de spus Marius Ignătescu, omul din spatele proiectului ANTUMBRA, despre Oblivion: „Acest album transmite ideea trecerii ireversibile a timpului, a amintirilor, a morții și vieții, toate învelite într-o esență întunecată și atmosferică. Compilația implică o călătorie prin adâncurile existenței, explorând natura trecătoare a vieții și ecourile bântuitoare ale trecutului. Captează esența black metalului în timp ce evocă un sentiment de mister și introspecție.”

Totodată, ANTUMBRA a lansat cu câteva zile în urmă videoclipul oficial al single-ului Alone, un nou extras de pe Oblivion.

ANTUMBRA este un proiect atmospheric black metal, inițiat de Marius Ignătescu (toate instrumentele și toate vocile), în 2021, în Sibiu. În același an apare și albumul de debut Dark Mist And Shadows, urmat, un an mai târziu, de A Descent into the Maelström și Shards of Existence, iar în 2023 de Ashen, toate lansate doar în format digital, deci Oblivion marchează și prima apariție a unui material ANTUMBRA în format fizic. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*