Antumbra a lansat compilația Oblivion

Proiectul atmospheric black metal din Sibiu, Antumbra, a lansat, pe 10 septembrie, compilația Oblivion pe format CD, în colaborare cu Loud Rage Music.

Oblivion conține nouă piese de pe materiale anterioare, remixate și remasterizate, dar și o piesă bonus, exclusiv pentru acest material.

Marius Ignătescu, omul din spatele proiectului Antumbra, a declarat despre Oblivion: „Acest album transmite ideea trecerii ireversibile a timpului, a amintirilor, a morții și vieții, toate învelite într-o esență întunecată și atmosferică. Compilația implică o călătorie prin adâncurile existenței, explorând natura trecătoare a vieții și ecourile bântuitoare ale trecutului. Captează esența black metalului în timp ce evocă un sentiment de mister și introspecție.”

Pe 18 august, Antumbra a lansat videoclipul piesei Alone, ocazie cu care a fost anunțată și viitoarea lansare a compilației Oblivion.

Antumbra este un proiect atmospheric black metal, inițiat de Marius Ignătescu în 2021 în Sibiu. În același an apare și albumul de debut Dark Mist And Shadows urmat, un an mai târziu, de A Descent into the Maelström și Shards of Existence, iar în 2023 de către Ashen, toate lansate doar în format digital, deci Oblivion marchează și prima apariție a unui material Antumbra în format fizic.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*