Eternal Fire a lansat al doilea single de pe albumul Architect of Decay

Eternal Fire Photo credits: Anca Ilnitchi

Comunicat de presă:

Trupa bucureșteană Eternal Fire a lansat al doilea single de pe viitorul album Architect of Decay alături de un lyric video disponibil pe YouTube. Single-ul Shores of Oneiros este a patra piesă de pe viitorul album și descrie o altă etapă de pe parcursul călătoriei personajului principal în drumul spre cunoaștere, marcând sosirea acestuia în orașul legendar Oneiros și revelația faptului că evadarea din închisoare nu echivalează cu eliberarea.
Albumul va fi lansat în cadrul unui concert organizat de Final Step Productions, pe 9 decembrie 2023, în clubul Quantic din București, având ca invitați speciali pe cei de la Dordeduh.

Albumul Architect of Decay cuprinde nouă piese și a fost înregistrat la studioul Osimetric Music Prod din București. Mixajul și masterizarea au fost realizate de Andrei „Oase” Spătaru. Artwork-ul a fost realizat de către Bogdan Alex de la Aliencharm.art. Pe data de 13 iulie, Eternal Fire a lansat un prim lyric video de pe Architect of Decay, Beyond the Veil of Flesh.
Eternal Fire este o formație melodic black metal din București, România, reformată în anul 2013. Primul material discografic – EP-ul Beyond Frozen Streams – a fost lansat în iunie 2015, concertul de debut având loc la data de 14 iulie 2015, în clubul Question Mark din București, alături de formațiile suedeze Of Fire și Wormwood.
Eternal Fire lineup:
Vocals: Valentin Buzduga
Electric Guitar/Acoustic Guitar: Florin Matei
Electric Guitar: Horia Dima
Bass Guitar: Mihai „Gopo” Cristea
Keyboards: Andreea Turzai
Drums: Emanuel Ravasel

Single-ul poate fi vizionat pe YouTube accesând linkul de mai jos.
ETERNAL FIRE – Shores of Oneiros (OFFICIAL LYRIC VIDEO)
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și informații despre viitorul album, activitatea formației poate fi urmărită pe rețelele de socializare, folosind link-urile de mai jos
Facebook: https://www.facebook.com/eternalfireblackmetal
Instagram: https://instagram.com/eternal.fire.romania/
Bandcamp: https://eternalfiremetal.bandcamp.com
Spotify: https://spoti.fi/3NHLfQg


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*