Open Camp Vaslui, ediția a XIV-a se va desfășura în perioada 14-16 iulie 2023

Open Camp Vaslui, ediția a XIV-a se va desfășura în perioada 14-16 iulie 2023. Din 2010, pasiunea pentru muzică live și bucuria de a evada din oraș pentru câteva zile au strâns, vară de vară, într-o poiană de lângă Vaslui, câteva mii de oameni uniți de același spirit liber. În ciuda tuturor greutăților de care s-a lovit, ca mic festival local, fenomenul a continuat să existe și să crească. I se spune Open Camp Vaslui și anul acesta ajunge la a XIV-a ediție. Face buletin!

Open Camp a început ca o provocare. Aceea de a creea, în Vaslui, un eveniment alternativ care să răspundă nevoii tinerilor din oraș, de un spațiu unde să fie împreună, să se bucure de muzică și să se manifeste liber. A devenit, în timp, o platformă pentru ideile și ambițiile lor, un liant în comunitatea locală și un promotor al revitalizării urbane prin artă stradală și evenimente dedicate comunității.

Ediția de anul acesta va avea loc, ca de obicei, în Poligonul de tir Paiu, aflat la 2 km de orașul Vaslui, între 14 și 16 iulie 2022. Trei zile cât o vară, o vară cât un an. Biletele și abonamentele se pot achiziționa online de pe AmBilet.ro.

„În fiecare an ne propunem să aducem pentru publicul nostru artiști consacrați, din țară și nu numai, dar în același timp să încurajăm scena muzicală locală. E un principiu de care ne ținem de la început, iar ediția de anul acesta, când Open Camp împlinește 14 ani de existență, nu face excepție.”, declară organizatorii.

Line-up-ul ediției a XIV-a:

  • Vineri, 14 iulie – Cojones Records, Clasick, Rotaru, Cred Că Sunt Extraterestru, Deliric, Subcarpați.
  • Sâmbătă, 15 iulie- Marks, Jurjak, Coma, Robin and the Backstabbers, R.O.A.
  • Duminică, 16 iulie – The Glimpse, Domino, Gandul Matei, Luna Amară, White Mahala

Ca în fiecare an, instalarea cortului în perimetrul de camping al festivalului este gratuită. Biletele și abonamentele la festival se pot achiziționa online pe AmBilet.ro sau de la cafeneaua Hiccup Vaslui

Sponsori: Hiccup, Apisrom, Ultimu’ Om, Plantagro, Safir, Euroest Urban Planning, Morandi Logistic, SDG, Europe Direct, Mopan Suceava
Parteneri media: Rock FM, Kiss FM, Teleplus, Vremea Nouă, Cărturești
Parteneri: Primăria Municipiului Vaslui, Direcția Silvică Vaslui


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*