Jon Bon Jovi a fost nominalizat la Globul de Aur (Video)

310 vizualizări
Jon Bon Jovi a primit o nominalizare la Globul de Aur la categoria Cel Mai Original Cantec (Best Original Song) pentru „Not Running Anymore” din anticipatul film „Stand Up Guys”. Lung metrajul in care joaca Christopher Walken, Al Pacino si Alan Arkin a fost lansat in editie limitata pe 14 decembrie, 2012.
 
Bon Jovi a castigat in trecut Globul de Aur pentru piesa „Blaze Of Glory” din „Young Guys II”.
 
Subiectul peliculei „Stand Up Guys”:
Val (Al Pacino) este eliberat din inchisoare dupa ce si-a ispasit pedeapsa de 28 de ani pentru refuzul de a-l denunta pe unul din asociatii sai apropiati criminali. Prietenul sau cel mai bun Doc (Christopher Walken) este alaturi de el pentru a-l ajuta sa se adapteze la noua viata si in scurt timp se reintalnesc cu un alt amic mai vechi, Hirsch (Alan Arkin). Legatura lor e mai intensa ca niciodata, cei trei reflectand asupra libertatii pierdute si recastigate precum si asupra vremurilor apuse. Si in ciuda varstei, capacitatea lor de a crea haos nu si-a pierdut deloc din putere… insa unul dintre ei pastreaza un secret periculos – el este pus intr-o dilema imposibila de un fost sef mafiot iar timpul pentru gasirea unei cai alternative se scurge rapid. In timp ce soarele rasare prevestind legendara reuniune, pozitiile lor devin din ce in ce mai disperate iar la sfarsit are loc confruntarea finala o data pentru totdeauna.
 
In alta ordine de idei, ultimul album Bon Jovi intitulat „What About Now” va fi lansat la inceputul anului viitor, fiind precedat de single-ul „Because We Can” care va ajunge in magazine pe 7 ianuarie. Noul disc va fi promovat printr-un turneu mondial mamut ce cuprinde 30 de tari si insumeaza peste 100 de concerte. 
 
Noi speram ca si tara noastra se va numara printre viitoarele destinatii ale celebrului artist! Urmareste in continuare videoclipul piesei „Not Running Anymore”:
 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*