Devin Townsend: „Infinity” Live Stream

Devin Townsend / Infinity Live Stream
276 vizualizări

Ca parte a Proiectului Carantina ce se află în derulare, Devin Townsend va interpreta albumul său din 1998, „Infinity”, în întregime, pentru fani, în cadrul următorului său live stream.

Stream-ul va avea loc sâmbătă, 5 februarie, la ora 12 p.m PST / 3 p.m EST / 8 p.m GMT / 9 p.m CET / 7 a.m AEDT (următoarea zi). Pentru fanii care nu pot reuși să intre, live stream-ul va fi înregistrat și va fi disponibil pentru încă 48 de ore.

Vă reamintim că Devin Townsend va cânta în deschiderea concertului Dream Theater, „Top  of the World Tour 2022” ca invitat special. Turneul va ajunge și în Romania pe 29 mai 2022 la Romexpo, București.

Concertul de la București este organizat de către Promusic Events și Maximum Rock și recomandat de Rock FM, iar biletele sunt disponibile prin www.AmBilet.ro.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*