Devin Townsend lansează „Quarantine Project”

Devin Townsend
Devin Townsend
687 vizualizări

Artistul canadian Devin Townsend a lansat recent o campanie de strângere de fonduri prin intermediul platformei GoFundMe, în urma faptului că a trebuit să anuleze turneul din America de Nord din această primăvară, datorită crizei provocate de pandemia de coronavirus. În urma donațiilor generoase primite de la fani, Devin a anunțat că în următoarea perioadă va face tot ceea ce el știe să facă mai bine: să compună muzică. În acest sens, muzicianul a publicat o piesă nouă „Quarantine”, pe care o puteți asculta mai jos. 

„Oamenii m-au sprijinit în aceste vremuri tulburi prin campania GoFundMe, datorită faptul că am pierdut venituri din ciclul actual de turneu, și vreau să fiu sigur că vă pot asigura ceva care poate să înceapă cu „mulțumesc”, a precizat Devin.

„Compania mea are mai multe persoane implicate, iar cu sprijinul vostru ne-ați salvat în nenumărate moduri. Știu că toți suntem afectați și da, aș putea să îmi caut o altă slujbă într-o perioadă ca aceasta, așa cum mulți au început să o facă, însă m-am gândit că cel mai bun lucru pe care îl pot face este să mă concentrez pe munca mea și să pot, cumva, să ofer un ajutor prin ceea ce fac eu cel mai bine. Vreau să vă dau înapoi tot ceea ce pot în următoarea perioadă”.

„Voi face tot ce îmi stă în putință să ajut așa cum pot. Din partea mea, a celor de la Northern Music, HevyDevy Records și din partea întregii echipe. Vă mulțumim că ne-ați salvat afacerea în aceste vremuri”.

Menționăm că turneul european al lui Devin Townsend din această vară nu s-a anulat. Momentan, artistul rămâne confirmat pentru Maximum Rock Festival (13-14 iunie 2020), eveniment ce se va desfășura la Arenele Romane din București și la care vor mai participa alte formații, printre care amintim Epica, Therion, Orphaned Land și altele.

Abonamentele sunt disponibile pe AmBilet.ro:

  • 300 lei  149 lei – Abonament Earlybird (primele 100) – Sold Out
  • 300 lei  249 lei – Abonament Presale 1 (următoarele 1000 bucăți)
  • 300 lei  279 lei – Abonament Presale 2 (până la data de 12.06.2020)
  • 300 lei – Abonament Regular Access (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

Cei care doresc bilete cartonate (pentru colecție), pot preschimba la acces biletele online în bilete cartonate, sau pot achiziționa aceste bilete direct de la sediul Maximum Rock din București – și primesc automat/gratuit o revista Maximum Rock.

Eveniment organizat de Maximum Rock, recomandat de Rock FM.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*