Urmărește videoclipul „Behind The Blood”, piesă extrasă de pe viitorul album Katatonia

Katatonia
Katatonia

După „The Fall Of Hearts” lansat de KATATONIA în 2016, iată că suedezii revin cu un nou material discografic, al 11-lea din cariera trupei. Acesta, intitulat „City Burials”,  este programat să fie lansat pe 24 aprilie 2020 prin intermediul Peaceville Records și poate fi comandat (CD, vinil și digital, deluxe Mediabook CD și LP – standard sau colorat) în avans de aici.

După ce în urmă cu cîteva săptămâni Katatonia a lansat piesa „Lacquer”, iată că o nouă piesă, intitulată „Behind The Blood”, este disponibilă, în varianta unui videoclip, pentru fanii formației.

KATATONIA va promova acest nou material și în cadrul festivalului Maximum Rock (13-14 iunie 2020), eveniment ce se va desfășura la Arenele Romane din București și la care vor mai participa alte formații, printre care amintim Devin Townsend, Epica, Therion, Orphaned Land și altele.

Niklas Sandin (bass) a dorit să transmită un mesaj din partea formației Katatonia pentru toți fanii din Romania.

Abonamentele sunt disponibile pe AmBilet.ro:

  • 300 lei  149 lei – Abonament Earlybird (primele 100) – Sold Out
  • 300 lei  249 lei – Abonament Presale 1 (următoarele 1000 bucăți)
  • 300 lei  279 lei – Abonament Presale 2 (până la data de 12.06.2020)
  • 300 lei – Abonament Regular Access (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

Cei care doresc bilete cartonate (pentru colecție), pot preschimba la acces biletele online în bilete cartonate, sau pot achiziționa aceste bilete direct de la sediul Maximum Rock din București – și primesc automat/gratuit o revista Maximum Rock.

Eveniment organizat de Maximum Rock, recomandat de Rock FM.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*