Static-X: un tatuaj a dat de gol identitatea noului vocalist

667 vizualizări

Numai muzicieni mascați și fani care încearcă să afle cine e în spatele măștii avem anul ăsta se pare. De la Tortilla Man din Slipknot la Xer0, tipul care arată ca un Wayne Static trezit din mormânt.

La fel ca-n cazul Tortilla Man, fanii au lansat teorii peste teorii, una dintre ele fiind că în spatele măștii lui Xer0 e de fapt Edsel Dope, vocalistul formației Dope, teorie care acum pare să bată spre realitate, așa cum a observat fotograful Anders Groos Mikkelsen zilele trecute.

Pe 7 octombrie, Static-X și Dope au susținut un concert împreună în Hamburg, Germania, iar revista daneză Metal A Day a publicat câteva fotografii care dau de gol identitatea lui Xer0: tatuajul de pe gât e foarte asemănător cu tatuajul lui Edsel Dope.

HEMMELIGHEDEN ER UDE… mener vi selv!Static-X har længe ikke villet afsløre, hvem der er deres stand-in forsager for…

Geplaatst door Metal A Day op Dinsdag 8 oktober 2019

Într-un interviu cu Kerrang!, Xer0 a confirmat că a fost ideea lui să poarte o mască: Am petrecut ultimii 20 de ani construindu-mi propria identitate și concertând în toată lumea cu trupa mea. Nu mi s-a părut corect față de imaginea sau identitatea mea să fie pusă în centrul a ceva ce n-am creat. A fost soluția perfectă pentru a păstra atenția asupra celor patru tipi care au contribuit la albumul acesta (Wisconsin Death Trip) și trupă. După câteva zile, am decis să-mi fac părul țepos ca să văd cum ar arăta cu masca și am fost uimit. Să fim serioși, părul lui Wayne a cam devenit identitatea vizuală Static-X.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*