Cupa Mondiala de Fotbal iti aduce un abonament la Maximum Rock Festival!

371 vizualizări

Campionatul Mondial de Fotbal se apropie de sfarsit iar duminica vom asista la mareata finala.

Duminica aceasta, 13.07.2014, de la ora 22:00, Germania joaca impotriva Argentinei, pe Stadionul Maracanã.

Deoarece am observat ca si in randul rockerilor exista o multime de microbisti, am decis sa le oferim acestora sansa sa castige un abonament la Maximum Rock Festival 2014.

Evenimentul are loc pe 24 si 25 octombrie la Turbohalle si este cel mai mare festival rock indoors din Romania, aducand pe scena formatii ca Tristania, Threshold, Elvenking, Emergency Gate si multe altele, care urmeaza sa fie anuntate.

Concursul se desfasoara intre 10.07.2014 si 12.07.2014, ora 00:00. Pentru a intra in competitie, urmeaza cu strictete pasii de mai jos.

1. Dai LIKE la pagina de FACEBOOK a FESTIVALULUI la ACEST LINK.
2. Ne spui la ACEST LINK care va fi scorul final al partidei dintre Germania si Argentina!
3. Dai SHARE la acest concurs. IMPORTANT! Lasa aceasta postare publica pentru ca noi sa putem valida ca ai indeplinit acest pas. Daca postarea nu este publica si nu avem acces la ea, nu vom putea verifica si vom fi nevoiti sa alegem un alt castigator! Nu pierdeti premiul din mana odata ce l-ati obtinut!

Foarte important: participantii la concurs care nu urmaresc fiecare pas vor fi descalificati! De asemenea, castigatorul va fi contactat via Facebook, asa ca va rugam sa va cititi mesajele in ziua in care se face anuntul castigatorului.

CASTIGATORI:

Paula Radu
Marian Constantin


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*