Texas In July, Iwrestledabearonce si Vitja canta in Bucuresti

482 vizualizări
Texas In July si IWRESTLEDABEARONCE, doua din cele mai importante nume ale scenei contemporane de metal, ajung pentru prima data in Romania in data de 21 iulie, in clubul Fabrica din Bucuresti in cadrul unui eveniment oferit de Mighty Owl Productions si METALHEAD Romania sub egida Urban Metal!
Texas In July – metalcore (S.U.A.)
Aflati pentru prima data in Romania, Texas In July este una din trupele etalon ale noului val american, iar in cei sapte ani de activitate, formatia si-a dezvoltat un catalog discografic solid compus din trei discuri full-length, al patrulea fiind in plin proces de inregistrare.
Notorietatea internationala a fost dobandita odata cu lansarea lui Hook, Line and Sinner, iar de la statutul de invitati speciali in cadrul unor turnee cu August Burns Red, The Devil Wears Prada, Every Time I Die, We Came As Romans, Miss May I sau Architects, Texas In July au ajuns sa sustina turnee internationale ca headlineri, completate de aparitii la celebrul turneu circuit Vans Warped Tour.
Ce a distantat aceasta trupa de tipicul scenei metalcore a fost tocmai abordarea inedita a genului, pasaje metalcore atipice, insertii melodice, armonii si structuri muzicale complexe ce au consolidat treptat o reputatie la nivel international. Formatia va ajunge la Bucuresti intr-o noua formula, alatri de solistul J.T. Cavey.
IWRESTLEDABEARONCE – metalcore/experimental metal (S.U.A.)
Vorbim de una din cele mai atipice si originale formatii contemporane, o trupa ce si-a croit drum prin noncomformismul muzical prezentat in cele cateva sute de concerte sustinute la nivel international. Este dificil sa pui o eticheta asupra muzicii Iwrestledabearonce. Poate fi metalcore, poate fi experimental metal, jazz, progressive, electro, synthpop si chiar hillbilly.
Structurile predomina in schimbari haotice ale ritmului, completate de variatii in blastbeaturi, sau parti breakdown in contrast cu parti melodice inspirate de artisti ca Radiohead sau Bjork.
Trupa are la activ trei materiale discografice promovate in turnee alaturi de August Burns Red, The Dillinger Escape Plan, Dance Gavin Dance, The Human Abstract, Blessthefall, Fact, Sea of Treachery, Enter Shikari, Winds of Plague, All Shall Perish, Vanna, Chelsea Grin si Horse the Band.
Vitja – Metal/Experimental/Groove
Vitja este una din tinerele sperante ale scenei europene de metalcore, avand o activitate de mai putin de doi ani, timp suficient pentru a-si lansa un album de debut, Echoes, foarte bine primit de presa de specialitate. Vitja este exemplul perfect al unei formatii tinere unde domina in primul rand vointa si determinarea de a deveni o parte integrala a culturii contemporane.
Biletele costa 30 de lei in presale si 40 de lei la intrare si pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua de 30 de puncte fizice iabilet (UMAN, Senia, Perfect Tour). Adresele locatiilor fizice le gasiti aici: www.iabilet.ro/retea

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*