20 de piese must-listen semnate Morrissey

8.356 vizualizări

Vestea ca Steven Morrissey va concerta in premiera in Romania, la Bucuresti, in data de 14 octombrie 2015, la Sala Palatului, in cadrul unui show marca Events, a reprezentat, in mod clar, revelatia anului pentru iubitorii curentului indie/alternative.

Morrissey, fostul solist al legendarului grup-cult The Smiths, a rupt legaturile cu mostenirea pe care a lasat-o formatia inainte de destramarea sa in 1987, dar pastreaza, in esenta creatiei sale contemporane, samburele transgresiv care l-a transformat in idolul mai multor generatii.

Dupa cativa ani grei pentru artist, care se confrunta cu o afectiune pre-canceroasa a esofagului, Morrissey revine in forta cu un turneu care il aduce si la Bucuresti.

Pentru a onora momentul, va prezentam o lista cu 20 de melodii must-listen, marca Morrissey.

I’m Throwing My Arms Around Paris
The More You Ignore Me, The Closer I Get

I Know It’s Gonna Happen Someday

Suedehead

You Have Killed Me

First Of The Gang To Die

Hairdresser On Fire

I’m Not A Man

The Last Of The Famous International Playboys

Glamorous Glue

Now My Heart Is Full

Alma Matters

November Spawned A Monster

Late Night, Maudlin Street

I Have Forgiven Jesus

Certain People I Know

Everyday Is Like Sunday

Jack The Ripper

Let Me Kiss You

Tomorrow

In functie de distanta fata de scena, biletele costă 120, 145, 190, 220 si 260 lei. Se pot cumpara online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturesti, hipermarketurile Carrefour si benzinariile OMV). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*