Cattle Decapitation, album nou în noiembrie

Data de 29 noiembrie 2019 ne va întâmpina cu „Death Atlas”, următorul album al formației de deathgrind Cattle Decapitation. A fost înregistrat la studioul Flatline Audio din Denver sub atenta supraveghere a producătorului Dave Otero și se va lansa prin Metal Blade Records.

„Sunt epuizat,” recunoaște Otero, „dar incredibil de mândru de albumul pe care l-am conceput împreună. Vă asigur că n-am tăiat niciun colț, n-am ratat niciun detaliu și că fiecare secundă de la cap la coadă înseamnă multă muncă. Abia aștept să-l împart cu lumea.”

Ultimul album marca Cattle Decapitation, „The Anthropocene Extinction” a fost lansat în 2015 via Metal Blade Records și a fost primul album al formației care a ajuns pe locul 100 în topul Billboard 200, dar și ultimul album alături de bassistul Derek Engemann, fiind înlocuit de Oliver Pinard (Cryptopsy) începând cu 2018. În același an, Belisario Dimuzio devine membru permanent al formației, până atunci participând doar la turnee în calitate de chitară ritm din 2015.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*