Cattle Decapitation vor lansa noul album, Terrasite, în mai

Cattle Decapitation- Terrasite
Cattle Decapitation- Terrasite

Formația din San Diego, California, Cattle Decapitation va lansa al zecelea album de studio, Terrasite, pe 12 mai prin Metal Blade Records. Acest material discografic a fost produs de Dave Otero, artwork-ul fiind semnat de Wes Benscoter (Vader, Kreator, Bloodbath, Hypocrisy).

Vocalistul Travis Ryan: „Am auzit cu toții vechea vorbă despre cum gândacul este atât de răspândit… Atât de invaziv… Atât de insidios… încât ar putea supraviețui unui război nuclear… Albumul nostru anterior, Death Atlas, a lăsat lumea înnegrită și lipsită de viață… sau cel puțin așa credeam noi. Se pare că acele corpuri încrustate de carbon, care împodobesc albumul și videoclipul erau de fapt o etapă de cocon. Pentru ceva mult mai vicios ce urma să vină: Humanity 2.0.”

„Pe copertă vedem terazitul, alias devoratorul de pământ, eclozând din crusta de carbon. După ce au trăit existența întortocheată de a fi oameni, ei au reapărut acum într-o nouă lume… întristați… confuzi. .. furioși. Sunt renăscuți ca o nouă variantă de boală umană. Și acum sunt adaptați pentru a continua și a termina distrugerea totală a planetei natale, Pământul.”

Terrasite track listing:
01. Terrasitic Adaptation
02. We Eat Our Young
03. Scourge Of The Offspring
04. The Insignificants
05. The Storm Upstairs
06. …And The World Will Go On Without You
07. A Photic Doom
08. Dead End Residents
09. Solastalgia
10. Just Another Body

Cattle Decapitation:
Travis Ryan – vocals
Josh Elmore – lead guitar
Belisario Dimuzio – rhythm guitar
Olivier Pinard – bass
David McGraw – drums

Death Atlas a avut o serie de invitați: Laure Le Prunenec (Igorrr), Riccardo Conforti (Void Of Silence), Dis Pater (Midnight Odyssey), Jon Fishman (Phish) și instrumentiști de la Ottone Pesante.

Ryan a vorbit anterior despre procesul de compunere a pieselor Cattle Decapitation. El a spus: „Se transformă, unul sau doi oameni scriu cea mai mare parte, apoi este inclusă toată lumea, chiar și eu. S-ar putea să nu scriu niciun riff, dar aranjamentele se schimbă foarte mult când vin cu versurile. Ne-am adaptat cu toții să scriem piese care prind la public. Ei țin cont de versurile mele când scriu muzica. Eu țin cont de ceea ce au compus ei când scriu versurile. Și totul ajunge să se potrivească perfect, când intrăm în studio. Acum facem albume sincere, în loc de colecții de piese. Nu că n-aș mai aprecia albumele anterioare. Acum este doar diferit. Acum avem mai multă experiență.”

Cattle Decapitation- Terrasite
Cattle Decapitation- Terrasite

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*