Hamferð – „Stygd” (piesă nouă)

300 vizualizări

Feroezii de la Hamferð (foto) au oferit un nou single pentru ascultători: este vorba de piesa „Stygd”, pe care o puteți găsi mai jos.

Noul disc se intitulează „Támsins likam” și va fi lansat astăzi, 12 ianuarie 2018, via Metal Blade Records. Coperta discului, semnată de Costin Chioreanu, și tracklist-ul complet al albumului, pot fi găsite mai jos.

Noul nostru album este o progresie naturală a sound-ului propriu și simțim că este cel mai coerent și special produs de-al nostru de până acum. În comparație cu recentele noastre materiale, ne-am dorit să construim o legendă muzicală completă. Am fost inspirați de simfoniile clasice și conceptele albumelor progressive. Este de la sine înțeles că suntem încântați de rezultat și abia așteptăm să cântăm noile piese în viitoarele turnee”, a declarat trupa printr-un comunicat de presă recent.

„Costin Chioreanu a construit un videoclip cu versuri incredibil pentru piesa „Hon syndrast”, pornind de la coperta albumului, pe care tot el a desenat-o. Melodia este una dintre cele mai agresive compoziții proprii, iar Costin a reușit să cuprindă frumusețea din esența pasajelor dezolante”.

De curând, formaţia a declarat că este entuziasmată de faptul că a început un nou capitol în cariera sa, prin semnarea unui parteneriat cu o casă nouă de discuri: „Suntem mândri să vă anunţăm că am ajuns la un acord cu Metal Blade Records! Din 2008 de când ne-am înfiinţat am lucrat cu TUTL, label-ul nostru local. Cooperarea dintre noi şi ei a fost bine venită şi nu am tăiat legăturile deja formate. Totuşi, pentru următorul album am simţit nevoia să lucrăm cu o casă de discuri internaţională şi să trecem la un nou nivel. Suntem pozitivi că Metal Blade vor ţine cont de calitate, încât aceasta este casa a numeroase formaţii preferate de-ale noastre”.

Támsins likam track listing:
01. Fylgisflog
02. Stygd
03. Tvístevndur meldur
04. Frosthvarv
05. Hon Syndrast
06. Vápn í anda


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*