Cryptopsy a anunțat albumul As Gomorrah Burns și a lansat single-ul In Abeyance

Trupa death metal canadiană Cryptopsy va lansa primul LP în peste un deceniu, As Gomorrah Burns, pe 8 septembrie, prin Nuclear Blast Records. Trupa continuă drumul inovator de explorare sonoră și compoziție complexă, pregătind unul dintre albumele  cele mai tumultoase de până acum.

Comentând referitor la viitorul album, vocalistul Matt McGachy spune: „Sunt încântat să anunț oficial în sfârșit albumul As Gomorrah Burns. Este un material pe care l-am creat în ultimii cinci ani. Un efort meticulos de care suntem mândri. Este amestecul perfect între varianta old school a formației, cu câteva elemente moderne. Ne-am bazat mult pe groove și am lăsat unele dintre riff-uri să respire puțin mai mult decât am făcut-o în lansările anterioare. Sunt foarte încântat de noua etapă în care a intrat trupa.”

Pe data de 7 iulie, Cryptopsy a lansat primul single de pe viitorul album, piesa intitulată In Abeyance. Aceasta vine însoțită de un videoclip regizat de Chris Kells (The Agonist, Beneath The Massacre). 

McGachy adaugă despre noul single: „In Abeyance este din punct de vedere conceptual despre a te simți izolat în timp ce ești scufundat într-un mediu nou. Despre vânatul unui unui sentiment de apartenență, în timp ce plângi o viață anterioară. Din punct de vedere muzical, este o piesă brutală. Este un banger ce pare a fi simplu, dar în realitate este complex.”

As Gomorrah Burns track listing:
01. Lascivious Undivine
02. In Abeyance
03. Godless Deceiver
04. Ill Ender
05. Flayed The Swine
06. The Righteous Lost
07. Obeisant
08. Praise The Filth

Cryptopsy a dat de înțeles, de asemenea, că urmează un turneu ca headliner, în America de Nord, în toamnă, Carnival Of Death pentru a promova noul album As Gomorrah Burns. Datele vor fi anunțate în curând. As Gomorrah Burns este primul album al trupei Cryptopsy alături de Nuclear Blast

Cryptopsy lineup:
Flo Mounier- tobe
Christian Donaldson- chitară
Matt McGachy- voce
Olivier „Oli” Pinard- bass


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*