Ascultă „Fear Inoculum”, cea mai nouă piesă Tool

314 vizualizări

Începe, începe, începe. Asta e în mintea fanilor Tool încă de când au uploadat toată discografia pe Spotify, iar acum avem și prima piesă – piesa titlu chiar – de pe noul album, „Fear Inoculum”.

V-ați gândit că prima piesă nouă marca Tool pe care o veți auzi cap-coadă o să aibă 10 minute? Unii poate da, alții poate nu, dar pregătiți-vă pentru că albumul are cam 85 de minute. Încă nu s-au aflat titlurile celorlalte piese, dar să ne bucurăm că mai e puțin până la lansare.

Albumul „Fear Inoculum” iese la lumină pe 30 august via Music For Nations/Sony Music, iar acum este disponibil pentru precomandă. Ultimul album Tool a fost lansat în urmă cu 13 ani în 2006, de atunci fanii abia așteptând un altul. Ce-i drept, au primit altul și sperăm să nu ne dezamăgească, deși nu pare să fie cazul momentan. Probabil oamenii s-ar mulțumi și cu country combinat cu muzică orientală și dubstep dacă ar veni de la Tool, atât de multă nevoie era de material nou. Să fim serioși, cine e destul de nebun să spună că nu-i place Tool?

Despre album, într-un interviu cu Revolver, Danny Carey spune: Suntem destul de aspri cu noi înșine, deci nu prea acordăm atenție așteptărilor oamenilor. Nu l-aș recomanda chiar din străfundul inimii, dar pentru noi merge.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*