Danny Carey crede că „Tool n-a fost niciodată o trupă metal”

327 vizualizări

Într-un interviu nou cu Classic Rock, toboșarul Danny Carey și nu numai, susține că Tool nu e chiar o trupă metal. Iar acum, creierul vostru spune „Da’ cum, nu e progressive metal? Vă bateți joc de progu’ meu?” Să ne calmăm înainte să înjurăm 10 minute, dacă știți ce vreau să zic.

Când se aduce vorba ca sunt numiți și un fel de „heavy metal Radiohead”, Carey spune: Nu cred că am fost vreodată o trupă metal. Înțeleg că ne mai compară lumea cu Pink Floyd…” iar bassistul Justin Chancellor adaugă: Depinde ce înțelegi prin heavy metal. Mereu am crezut că suntem o trupă de heavy psychedelic.

E vorba despre limbaj, adaugă Maynard Keenan. Deci Black Sabbath era o trupă metal? Dacă e, presupun că și noi suntem, dar când ascult chestii ca „Master Of Reality”, aud ceva heavy political rock’n’roll. Nu cred că îi aud chiar heavy metal.

Justin susține că „heavy metal” îl face să se gândească la Whitesnake.

Tool a lansat „Fear Inoculum” pe 30 august 2019 (după 13 ani de la lansarea „10 000 Days” în 2006) și e cel mai lung album al formației, la o durată de aproximativ 87 de minute. Revenirea Tool cu acest album a readus în topuri și piese mai vechi.

„Fear Inoculum” a ocupat locul 1 în 6 topuri din mai multe țări înclusiv Us Billboard 200, locul 2 în 5 topuri, a fost în top 10 în alte 13 topuri, locul 29 în topul Japan Hot Albums (Billboard Japan), locul 44 în Japanese Albums (Oricon) și locul 17 în topul Czech Albums (CNS IFPI).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*