Soundgarden: citește acum biografia „Dark Black And Blue: The Soundgarden Story”

Scrisă de jurnalistul și autorul Greg Prato, „Dark Black And Blue: The Soundgarden Story” spune povestea completă a formației, de la perioada precedentă Soundgarden până în prezent. De asemenea, ca-n orice altă carte despre o formație de succes, paginile conțin interviuri exclusive și fotografii nemaivăzute.

Cartea are 453 de pagini și, surprinzător, costă doar $20 pe Amazon. Bine, $19.99, iar varianta digitală costă pe jumătate. Puteți citi câteva extrase din carte aici, unde veți afla lucruri noi din partea lui Phil Anselmo, Dave Wyndorf, Gillian Gaar, Marky Ramone și Matt Pinfield.

Interviurile și fotografiile sunt, bineînțeles, un mare plus, dar ce vom afla din ele? Vom afla poveștile din spatele pieselor clasice Soundgarden ca „Black Hole Sun”, „Jesus Christ Pose”, „Hands All Over” sau „Flower”, amintiri de la festivaluri ca Lollapalooza sau din turnee alături de nume mari ca Guns N’ Roses, Nine Inch Nails sau Neil Young. Evident, se abordează și cel mai sensibil subiect, anume moartea lui Chris Cornell din 2017.

„The Dark Black And Blue” a fost lansată pe 17 septembrie 2019.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*