Video: Metallica, Dave Grohl, Melvins, Josh Homme si multi altii urca pe scena la Chris Cornell Tribute

295 vizualizări

Pe data de 16 ianuarie 2019 a avut loc concertul „I Am The Highway: A Tribute To Chris Cornell” la Forum, în Los Angeles, unde artiști precum Metallica, Foo FightersJosh Homme (Queens O the Stone Age), Geezer Butler (Black Sabbath), Brad Pitt, Juliette Lewis, Jack Black, dar și foștii colegi din Soundgarden și Audioslave și mulți alții, au împărțit scena având același interes comun: să-l omagieze pe Chris Cornell.

Regăsiți mai jos câteva clipuri din cadrul concertului. Enjoy!

Vicky Cornell, văduva muzicianului, declară într-un scurt discurs legat de soțul său că „știm cu toții cum ne poate schimba muzica, dar Chris a făcut mult mai mult – el a schimbat muzica și a pregătit calea pentru atât de mulți artiști din Seattle (să fie cunoscuți) pe tot globul„.

Printre melodiile interpretate în cadrul acestui concert au făcut parte și cele din perioada Temple of the Dog, Soundgarden și Audioslave, cât și din discografia solo. Set-list-ul trupelor Metallica și Foo Fighters a cuprins și piese proprii, cum ar fi: „Everlong„, „Master of Puppets” sau „For Whom the Bell Tolls„.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*