Soundgarden interpreteaza piesa „The Day I Tried To Live” cu un vocalist misterios in noul video

Matt Cameron a încărcat un nou videoclip de la repetiția Soundgarden pentru show-ul „I Am The Highway: A Tribute to Chris Cornell„, unde formația repetă „The Day I Tried To Live„. Piesa este foarte tragică în lumina morții lui Chris Cornell, aceasta nefiind inclusă în setul retrospectiv al carierei sale recente, alături de alte cântece sensibile, cum ar fi „Pretty Noose” și „Like Suicide„.

Vocea care se aude cântând este foarte asemănătoare cu cea a lui Chris Cornell. Se pare că ori au primit un oaspete care este un mare cântăreț, ori se repetă la înregistrarea vocii lui Cornell. Singurul cântăreț confirmat pentru Soundgarden până acum este Marcus Durant, care a cântat cu Kim Thayil și Matt Cameron în MC50.

Membrii supraviețuitori ai Audioslave și Temple of the Dog sunt, de asemenea, anunțați să interpreteze împreună cu Foo Fighters, Metallica și Ryan Adams. Nu este clar cum pot interpreta Audioslave și Temple of the Dog sau ce muzicieni ar putea cânta cu ei.

Membrii supraviețuitori ai Audioslave au interpretat o versiune instrumentală a piesei „Like a Stone” în turneul cu Prophets of Rage, așa că este posibil ca ei să poată face acest lucru, însă Serj Tankian de la System of a Down s-a alăturat și el pentru a cânta alături de ei în trecut. În schimb, membrii supraviețuitori ai Temple of the Dog nu și-au mai cântat piesele după moartea lui Cornell.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*